نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟

تصویب افزایش سرمایه ۷۷درصدی شستا

تصویب افزایش سرمایه ۷۷درصدی شستا مجمع عمومی فوق‌العاده افزایش سرمایه شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی(شستا) با حضور ۸۸.۷۷ ‌درصد از صاحبان سهام به صورت حضوری و آنلاین برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۷ - ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 17
کد خبر: ۸۱۱۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در این جلسه که صبح روز سه‌شنبه ۲۶ اسفنرماه ۱۳۹۹ با رعایت مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا به صورت حضوری و آنلاین برگزار شد، افزایش سرمایه ۷۷ درصدی شرکت شستا به تصویب رسید.

 

محمدرضوانی‌فر، مدیرعامل شستا در ابتدای این مجمع ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در سال مالی ۱۳۹۹ به تشریح اقدامات اساسی شستا پرداخت و با اشاره به شرایط مطلوب این شرکت در سال جاری، گفت: برآورد سودخالص شستا در پایان سال مالی منتهی به 31 خرداد 1400 به رقم بیش از ۳۲۰۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید.

 

وی افزود: با اقدامات انجام شده در خصوص جهش عملکرد شرکت‌ها و کاهش شرکت‌های زیان‌ده، توانستیم تعداد این شرکت ها را از ۴۰ شرکت در سال ۹۶ به ۸ شرکت در اسفند ۹۹ برسانیم و با توجه به برنامه ریزی‌های اتجام شده تعداد این شرکت ها در سال ۱۴۰۰ به صفر خواهد رسید.

مدیرعامل شستا با اشاره به گزارش‌های منتشر شده از عملکرد مالی شرکت‌های تابعه بیان داشت: میزان فروش تجمیعی شرکت‌های مدیریتی از هفتاد هزار میلیارد تومان در سال گذشته به بیش از ۱۱۰۰۰۰ میلیارد تومان رسید.


محمد رضوانی‌فر با اشاره به اخذ گزارش مقبول حسابرسی برای اولین بار پس از ۲۲ سال در سال جاری افزود: با اقدامات انجام شده در راستای شفافیت و ارایه گزارش‌های مالی تعداد گزارش‌های مقبول حسابرسی شرکت‌های تابعه در ۶ ماهه سال ۹۹ نسبت به مدت مشابه قبل ۶۰ درصد رشد داشته است.

 

مدیرعامل سرمایه گذاری تامین اجتماعی با اشاره به پروژه‌های جاری و خاتمه یافته شستا گفت: در سال ۹۹ بیش از ۲۷۰۰ میلیارد تومان پروژه به بهره برداری رسید و تا پایان خردادماه سال آینده تعداد دیگری از پروژه‌ها با سرمایه‌گذاری قریب ۳۰۰۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری خواهند رسید.

 

رضوانی‌فر با تصویب افزایش سرمایه ۷۷ درصدی شستا، گفت: منابع حاصل از این افزایش سرمایه صرف تسریع و شتاب‌دهی اجرای پروژهای جاری و جدید شستا خواهد شد.

 

در پایان، با اکثریت آرا افزایش سرمایه ۷۷درصدی شستا تصویب شد./ اقتصاد آنلاین

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار